משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהיחס המעביד, התפטרות.

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

יחס המעביד, התפטרות.

חני
חני

שלום, אני בת 17 וחצי, ולפני שנכנסתי לעבודה שלי, שהייתה. חתמתי על חוזה [ולפי מה שהבנתי הוא איזה חוקי, ונקרא חוזה מקפח.. אבל אני לא בטוחה. ולכן אני כותבת את ההודעה הזאת] שבו נאמר שאם אני הולכת באמצע משמרת, המעביד שלי רשאי לקנוס אותי בקנס על סך של 1000 ש"ח. עכשיו השאלה שלי, האם הוא באמת יכול לדרוש ממני את הסכום הזה? ואף לתבוע אותי על סך הסכום הזה? וחשוב לדעת פה, שבמשך ה4 וחצי חודשים שעבדתי בשבילו, לא קיבלתי תשלום מלא על העבודה שלי. בעקביות. וכעת, הוא חייב לי בסביבות של 600 שקל. אז לסיכום, השאלה העיקרית שלי היא: האם הוא יכול לקנוס אותי? מבחינה חוקית. ואם לא, מה אני יכולה לעשות בנושא של הכסף שהוא חייב לי?..