משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהפיצויים בגין עוגמת נפש

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

0779977542
חזרה לפורום

פיצויים בגין עוגמת נפש

מור
מורן

אני עובדת בחברה מאוד גדולה כנציגת שירות במשך שנתיים.לפני כ 4 חודשים קיבלתי הודעת סמס שלא במכוון מאחד המנהלים שהיתה מיועדת למנהל אחר. תוכן ההודעה הייתה עליי בהתנסחות לא הולמת כלל, כמו - "הזונה הזו.." "אני אזמבר אותה...". לאחר שיחה עם המנהל הממונה עליהם סוכם כי יעזור לי לחפש תפקיד אחר בחברה משום שהודעתי שאני לא מעוניינת להמשיך לעבוד עם שני המנהלים המעורבים בתקרית. כעבור חודשיים עדיין לא נמצא לי תפקיד והייתה תחושה כאילו הם מנסים "לטאטא את הכל מתחת לשטיח". בעקבות זאת הודעתי 3 שבועות מראש כי אני לא מעוניינת להמשיך לעבוד בחברה וכי אני מעוניינת להתפטר אך לא מתכוונת לוותר על פיצויים. כאשר הגיע מועד הפסקת עבודתי אשר הודעתי מראש הם דרשו ממני לחתום על מכתב התפטרות אך מכיוון ואני לא כל כך מודעת לחוק ביקשתי שלא לחתום עד שאני לא מקבלת תשובה לגבי הפיצויים, המנהל הסכים לזה ובמשך חודשיים וחצי אני יושבת בבית בהמתנה לתשובה שלהם, חשוב לציין כי בוצעו מס נסיונות לתקשר עימם אך לא היו להם תשובות בשבילי. בשבוע האחרון הם דרשו שהגיע לחתום על מכתב ההתפטרות משום שאני תופסת להם תקן ורק אח"כ יבדקו לי את עניין הפיצויים. ברצוני לדעת אם אני יכולה להגיש טביעה בגין עוגמת נפש, משכורת של חודשיים וחצי שאני יושבת בבית ללא עבודה ופיצויים של שנתיים עבודה.. אודה לתשובתך המהירה תודה מראש מורן