חזרה לפורום

פיצויים

רעו
רעות קסנטיני

שלום, אני בת 23 עבדתי בחברה בשירות לקוחות במהלך השנתיים האחרונות. נכנסתי לעבודה כנציגת שירות ועבדתי כחציט שנה במענה ללקוחות, לאחר חצי שנה נכנסתי למנהלת שלי ואמרתי שאני לא מעוניינת להמשיך בתפקיד הנוכחי ואני עוזבת, היא ביקשה שלא אעזוב והציעה לי קידום, כ3 חודשים העברתי הדרכות על תוכנה חדשה לאחר מכן 4 חודשים הייתי בגיבוי בכירים בחדר ובשיחות מנהל ללקוחות ובשנה האחרונה ביצעתי שיחות חווזרות ממכירות משמע שיחות מנהל של מכירות, ולא הייתי במענה. במוקד הוחלט לעשות שינויים נמכר חצי מהמבנה, נסגר מוקד השירות הטכני ונותר שירות לקוחות שעבר למקלט קטן שגם בו היו קיצוצים ובוא נאמר שניסו לגרום בדרך עקיפה לעובדים להתפטר. בכל אופן אלי באו בדרישה לאחר שנה וחצי שלא קיבלתי שיחות ועבדתי כבכירה עם שכר של נציגת שירות ועשיתי המון דברים כגון ייצוג החברה בתביעות קטנות בבית המשפט ועוד הרבה דברים מעבר, ביקשו ממני לפני כחודש וחצי לחזור למענה ברגע שביקשו זאת הודעתי כמובן על התפטרותי, אך לצערי לא קיבלתי פיצויים וגם לא מכתב פיטורין כדי שאוכל לחתום אבטלה, הכל היה שרירותי כאילו כל מה שנעשה נמחק במהלך התקופה הזאת, השאלה שלי היא האם אני יכולה לטעון להרעת תנאים ולתבוע פיצויים שלדעתי מגיעים לי?