חזרה לפורום

הרעת שכר

נטא
נטאלי

שלום, אני עובדת אצל רופא שיניים מתחילת ינואר השנה- 2011. בראיון עבודה לפני שהתקבלתי המעסיק שלי אמר לי את שעות העבודה ואת השכר המשולם. הוא משלם לי את המשכורת במזומן(משהו שהוא לא ציין בראיון עבודה) למרות שביקשתי כמה פעמים שלא ישלם לי ככה ועד היום הוא לא הוציא לי תלוש ובמשך כל הזמן הזה הוא אמר שהוא יוציא לי את התלוש על חלק מהסכום ולא על הסכום המלא- עוד משהו שהוא לא טרח לציין בראיון עבודה. היום דיברתי איתו על התלוש ואמרתי לו שאני צריכה את התלוש על כל הסכום של המשכורת ואם אני לא טועה זאת הזכות שלי ואני לא יכולה לדעת מה יהיה מחר ואם אני אצטרך להשתמש בזה והוא טען פתאום שהוא לא יכול להמשיך לשלם לי את המשכורת הזו כי הוא לא עומד בזה ואמר שהוא רוצה להוריד לי את המשכורת ב-1000 ש"ח לפחות!! יש לציין שבמשך כל התקופה שאני מועסקת אצלו היחס שלו ממש מגעיל ולא מתאים והוא אומר דברים שממש פוגעים. הוא אמר שהוא ייתן לי תלושים על כל הסכום מתחילת העבודה ועד סוף החודש הזה אבל מחודש הבא הוא יוריד לי את המשכורת וכמובן שהתלוש יהיה בהתאם ואמר שאם לא מתאים לי שאני אתן לו שבועיים ואז אני יכולה לעזוב. מה אני יכולה לעשות במצב כזה ומה החוק אומר? יש באפשרותי לתבוע אותו? אני באמת צריכה לתת לו שבועיים מראש? אשמח לקבל עזרה בדחיפות!!