אי מתן משכורת
שלום רב, בחודש אפריל עבדתי כמה ימים בקייטנה. שהגיע הזמן שאני יקבל את המשכורת שלי בחודש מאי, הבוסית שלי ביקשה ממני לבוא לאיפה שהיא נימצאת כדי להביא לי את המשכורת, כמובן שהדבר היה כרוך בכך שאני יגיע ברכב שלי לאיפה שהיא נימצאת וידעתי שרוב הסיכוים שאני לא יקבל החזר כספי על הנסיעה הזאת אז אמרתי שאין לי זמן להגיע(מה שבאמת לא היה לי זמן), ואמרתי לה שאני לא יכולה לבוא, אני רוצה אני רוצה לציין גם שאמרתי לה שבסוף מאי אני חוזרת לביתי בצפון ושאני לא יהיה באיזור שלה (במרכז בחודשים הקרובים). מאז עברו חודשיים וחצי ומאז עוד לא קיבלתי את המשכורת שלי. אני חייבת לציין שהסיבה שהיא רצה להיפגש איתי הייתה גם שהיה ברשותי מפתח של בית הספר בו עבדנו. לפני מספר ימים יצאתי איתה קשר וביקשתי שהיא תפקיד לי את הכסף של המשכורת בבנק, והתכוונתי לשלוח לה את המפתח בדואר או להיפגש איתה בהזדמנות אחרת כי יש ברשותה משהו שלי שמאוד יקר לי שהלוותי לה פעם. בהתחלה היא רשמה שהיא ניסתה להיפגש איתי מספר פעמים ולא הצליחה, לכן לא העבירה לי את המשכורת( כמובן שזה לא מצדיק את העובדה שחודשיים וחצי אחרי עוד אין ברשותי את המשכורת). ולאחר מכן היא רושמת לי שעם עד ה 2.8 אני לא מחזירה לה את הציוד שברשותי(אני מזכירה זה רק מפתח) היא תנקה לי את הסכום מהמשכורת( כמובן שזה משהו שלא נאמר לפני זה ועם זה היה כול כך קריטי לה המפתחות האלה היא הייתה יכולה לבוא אלי עוד שהייתי במרכז ולקחת אותם. בכל מקרה אני רוצה לפתוח נגדה הליכים משפטים, מה אלי לעשות?