משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

0779977542
חזרה לפורום

הודעה מוקדמת

שוב
שובל

שלום רב, פוטרתי מעבודה במשרה חלקית לאחר 7 חודשי עבודה. ביקשתי מהמעביד שלי מכתב סיום העסקה + תשלום ימי הודעה מוקדמת לפי החוק. היום התקשר אליי העו"ד של החברה שאמר לי כי הוא שולח לי מכתב סיום העסקה + תלוש משכורת אחרון + משהו נוסף לחתום עליו. הטופס הנוסף הוא כתב קבלה וסילוק שעליו התבקשתי לחתום. בטופס הזה כתוב שפודים לי 3 ימי חופשה שצברתי ועוד 7.25 ימי הודעה מוקדמת - אכן תקין. אך אז כתוב כי השכר חושב לכל יום לפי 66.93 שח ליום שזהו ממוצע השכר היומי שלי ע"פ כל דין לפי חישוב שהוסבר לי ואשר הנו מקובל עליי. כמו כן כתוב כי קיבלתי ייעוץ משפטי בעניין בטרם חתמתי על כתב קבלה וסילוק. אך החישוב לא הוסבר לי וגם לא קיבלתי ייעוץ משפטי. מה עליי לעשות? אני לא יודעת איך הם חישבו את זה אבל אם הם עשו ממוצע של 3 משכורות אחרונות זה 4672.66 שח. אם הם חילקו את זה ב30 יום זה 155.75 שח ליום. אבל אני סטודנטית ועובדת כ20 יום בחודש אז זה אמור להיות 233.63 שח ליום - כך שאני בכלל לא מבינה.