אי תשלום שכר,פיצויים
ערב טוב! לפני כחודשיים (סוף יוני) נפטר המעסיק שלי.הוא היה עוסק מורשה ועסק בעבודות חשמל.לרגע פטירתו היה חייב לי משכורת חודשית (על יוני).כמו כן, עבדתי אצלו כבר 8 שנים ועמדו לזכותי כ-37 ימי חופש שלא ניצלתי. למעסיק בת אחת.היא ביקשה שאמשיך לעבוד על הפרויקט האחרון - כדי שהיא תקבל את התשלום עליו וכך תוכל להתחשבן איתי.כשראיתי שהיא לא מתכוונת לשלם לי את משכורת על חודש יוני - לא הגעתי לעבודה.היא מיד התקשרה ושילמה לי את מלוא הסכום - העיקר אמשיך לעבוד. אחרי השבעה נפגשתי איתה כדי להבין איך ממשיכים הלאה, איך אני מקבל מכתב פיטורים, פיצויים וכו..היא ביקשה לסיים את הפרויקט.החתמתי אותה על מכתב שעד 15 באוקטובר היא תשלם לי את כל מה שמגיע לי.בנתיים ביקתי לצלם תעודת פטירה של אביה כדי להציג בלשכת עבודה- היא סרבה.לשחרר את הפיצויים - היא מסרבת.כמו כן, בחודש יולי עבדתי 15 יום עד סיומו של הפרויקט - וטרם קיבלתי על זה שקל.היא מסרבת אפילו להיפגש עם רואה-חשבון של החברה כדי לראות כמה היא חייבת לי.היא מתחמקת מכל תשלום בטענה שאין לה כסף והעסק טרם הועבר על שמה.אני חושש שגם אחרי 15 באוקטובר אני לא אקבל את מה שמגיע לי: פיצויים, משכורת אחרונה, פדיון ימי חופש וכו..מה עליי לעשות? האם יש משהו לעשות חוץ מלהמתין ל-15 באוקטובר - ואז אם היא לא תשלם לתבוע אותה ? תודה מראש. רומן