משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

0779977542
חזרה לפורום

התפתחות נוספת

שוב
שובל

שוחחתי היום עם עורך הדין של החברה והוא הסביר לי כי לוקחים את שלושת החודשים עם המשכורת הכי גבוהה, מחברים ומחלקים ב90 יום. את התוצאה מכפילים בעשרת הימים שמגיעים לי. אך עדין לא הגיוני שזה 66 שח ליום. מתברר כי חישבו לי רק חלק מהמשכורת. כשהתחלתי לעבוד בחברה - זה היה בשישי-שבת בלבד. לאחר חודשיים הוספתי עוד 3 ימים במהלך השבוע. בסופ"ש הרווחתי 25 לשעה, 150% - 37.5 שח לשעה. בימי חול הרווחתי 23 שח לשעה. עורך הדין אמר לי כי חישבו לי את הסכום רק לפי ימי החול שעבדתי. ז"א שאם משכורת ממוצעת שלי הייתה 4500 שח, אז בערך 2500 שח זה סו"פש ו- 2000 שח זה מימי חול. אז הם חישבו רק את ה2000 שח. האם זה הגיוני / חוקי / מותר? אני ממש ממש זקוקה לעזרתכם!