התפטרות
עו"ד אריק שלו, שלום רב, שמי אורית, ועבדתי שנה בגן פרטי מאוגוסט 2010 ועד אוגוסט 2011, עד מרץ 2011 קיבלתי 23 ש"ח לשעה ובהסכם שבע"פ סוכם ביני לבין מעבידתי שהשכר יעלה ל24 ש"ח, כשהתפטרתי עקב מה שלדעתי החמרה בתנאי קיבלתי בקושי את התלושים..אחרי שחצי שנה לא קיבלתי שום תלוש לידי, ומסתבר שהשכר נשאר 23 ש"ח לשעה אבל בסה"כ תשלום ישנה איזו עליה של בין 200 ש"ח 400 ש"ח לא מוסברת ולא ידוע לי מדוע, בנוסף רואת החשבון של מעבידתי טוענת שהמשרה שלי נחשבת למשרה בהיקף של 80 אחוז למרות שעבדתי כמעט כל יום מלבד יום שישי ( פעם ב..) 9 שעות ולכן לדבריה מגיעים לי רק 10 ימי חופש בשנה, בפסח היא לקחה לנו 5 ימי חופש בכדי לשלם לנו על החופשה, ובנוסף עבדתי 9 שעות רצוף ללא הפסקה רישמית ולרוב ללא הפסקה בכלל, באוקטובר 2010 התלבטתי אם להמשיך לעבוד או לא במשך גג כשבוע שעליו מעבידתי לא הצהירה לרואת החשבון שלה עליי ואף הצהירה שאני עובדת אצלה רק מנובמבר 2010 לכן לא הייתי זכאית לדמי הבראה, במרץ 2011 עברתי ניתוח שחופשת המחלה הייתה שבועיים אבל רואת החשבון טענה שמגיעים לי רק 5 ימי מחלה בתשלום, יש לציין שלרוב כשלקחתי חופש הוא לא ירד לי מימי החופש אלא שהיא פשוט לא שילמה לי עליו, זה בגדול סליחה על האורך ואשמח לתשובה עניינית במהרה