חזרה לפורום

חופשה מאולצת

לימ
לימור

1. בחודש אוגוסט הוציאו אותי לחופשה מאולצת של 4 ימים (את כל המשרד) והורידו לי מהשכר, האם מותר למעביד להוריד לי מהשכר ללא ידיעתי ? 2. אני רודפת אחרי המעביד שלי כל הזמן בכדי לקבל את תלושי השכר נכון להיום של יולי ועכשיו גם של אוגוסט והוא כל הזמן מעכב לי אותם. 3. אני מחתימה כרטיס בכניסה ויציאה מהעבודה ואני כותבת את השעות בכדי לעקוב, ביקשתי מהמעביד שיוציא לי תדפיס של השעות שעבדתי והוא לא מוכן, המשכורת שלי אף לא מסתדרת אם השעות שאני עובדת. 4. המעביד שלי אמור לתת צ'ק כל 10 לחודש וכל הזמן הוא מעכב תשלום, יום יומיים ולפעמים יותר אם לקחת בחשבון שהצ'ק מופקד לחשבון נגיד ב-12 לחודש אז רק ב-15 יהיה אפשר למשוך מהבנק(ולפעמים יותר) אני מבינה שזו הלנת שכר, אבל מה ניתן לעשות בעניין הזה, ממש כל חודש צריך להתחנן לקבל את הצ'ק. 5. בתלוש משכורת מצויין משכורת בסיס ואין שום דבר שמציין תשלום על נסיעות, שאלתי את המעביד למה לא משולמים לי נסיעות, הוא טען שזה כבר נכלל במשכורת הבסיס, האם לא צריך להיות מצויין בשורה נפרדת תשלום על נסיעות? אני עובדת במקום זה כבר שלוש שנים ולא טוב לי שם, לפי מה שכתבתי עד עכשיו אפשר להסיק שיש עוד מס' דברים שהמעביד עושה ועובר על החוק או לפחות מבחינה מוסרית, השאלה היא, האם אני יכולה להתפטר ולקבל פיצויים ? אם כן תוך כמה זמן משולמים הפיצויים ? תודה על העזרה.