הרעת תנאי עבודה בפרוייקט זמני
התקבלתי לפרוייקט זמני של 5 חודשים (אחרי חודשיים אבטלה). מייד לאחר חתימת החוזה גיליתי שאני בהריון. החוזה שחתמתי בקבלת הפרוייקט היה חוזה לא מוגבל בזמן (כמו של עובד שאינו זמני) והשכר מחושב באופן גלובלי. כששאלתי בראיונות העבודה אם המשרה תתאים לי כאם שחייבת להוציא את ביתה מהגן, נמסר לי שאפשר להסתדר, וחוץ מתקופות לחץ, בהן אולי אצטרך לתת שעות נוספות, אוכל לקבוע את שעות העבודה, כל עוד אני נותנת 9 שעות יומיות. כך עבדתי בשלושה וחצי חודשים האחרונים. אתמול הודיעו לי כי החל מחודש פברואר נתחיל לעבוד במשמרות למשך כמעט כל החודש. המשמרות כוללות (רק) משמרת לילה (משמרת של 10 שעות) ומשמרת ערב .כששאלתי אם מתגמלים כספית על משמרות הלילה שנוספו- נאמר לי שאני עובדת גלובלי ולא זכאית לתוספת שכר. שאלותי הן: 1. האם ניתן בכזאת קלות לשנות תנאי העסקה ולהעביר למשמרות, עבור כל מי שלא רשום לו בחוזה במפורש מה הן שעות העבודה? האם ההבטחה שניתנה לי בע"פ שאוכל להסתדר כאם, לא מספיקה כדי שלא יוכלו להעביר אותי למשמרות? 2. אם כבר העבירו למשמרות, האם אני לא זכאית לתוספת תשלום(רק בגלל משכורת גלובלית)- בעת חתימת ההסכם לא דובר בכלל שהגלובלי הזה כולל גם עבודת לילה ומשמרות. אם ידעתי מראש לא הייתי חותמת על החוזה, בטח לא בעד משכורת כזו. 3. אם אני לא מרוצה מתנאי הנוכחיים ומחליטה לעזוב, מהן זכויותי? 4. אם אעזוב, כנראה לא אמצא עבודה נוספת (כעת בסוף חודש רביעי- אוטוטו חודש חמישי), מה המשמעויות מבחינת ביטוח לאומי/ דמי לידה כשאלד( וכל שאר הזכויות של אישה עובדת -.ייצא לי לשבת איזה חמישה חודשים בבית). בקיצור- מה עושים????