משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהיחס מחפיר ממעסיק

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

יחס מחפיר ממעסיק

אנו
אנונימי

שלום אני עובד בבית חולים של רשות מקומית כסניטר מנהל המחלקה מעדיף באופן בולט מספר עובדים על פני האחרים וכל זאת לא על פי רמת העבודה אלא בשל יחסיו האישיים עימהם ולשאר העובדים הוא מתייחס בצורה משפילה ומפלה אותם במשמרות ובכל תנאי העבודה למשל הפחות אהודים על ידו יעבדו משמרות יותר קשות והוא יערים עליהם קשיים ביציאה לחופשים וילעג להם בנוכחות אחרים ואף יאיים עליהם וכל זה בגיבוי מלא מהנהלת בית החולים שיודעת מכך ומעלימה עין הדבר מאוד מפריע לי ובנוסף הוא איים לפטר אותי מכיוון שכשהוא דרש שנגיע 10 דקות לפני תחילת משמרת שאלתי אם נקבל תשלום בעבורן הוא התעצבן והורה לברר איך הוא יכול לפטר אותי אשמח לקבל ייעוץ כיצד עליי לנהוג? תודה מראש

RE:
אנו
אנונימי

אגב יש בידי הקלטות משיחות בירור לכאורה וישיבות צוות שמגבות את דבריי

RE:RE:
אמי
אמיר

האם פוטרת?

RE:RE:RE:
ארי
עו"ד אריק שלו

באפשרותך לפנות לממונה עליו ולהפנות את תשומת ליבו לעניין זה. כמו כן, באפשרותך לפנות בכתב להנהלת המקום ולציין את הדברים.