אי כשירות מבצעית לעבודה-ונסיון לגרום להתפטרות
אני מאבטח בגוף ממשלתי(עובד מדינה), עובד בגוף כבר כ18 חודשים מתוכם חודשיים קורס אבטחה . ההתחייבות לעבודה היא כ18 חודשים לאחר סיום הקורס,משמה נשאר לי עד תחילת אוקטובר. בסוף אפריל נפצעתי במהלך אימון כשירות במהלך קרב מגע,נפצעתי בגב,הפציעה כמובן הוקרה לי כתאונת עבודה,הייתי בתאונת עבודה כחודשיים. במהלך יוני ניסתי לחזור לכשירות לעבודה-בחני כושר,בשל כאבי הפציעה ובגלל שלא הצלחתי להתאמן במהלך החודשיים של הפציעה לא עברתי אותם, ניסיתי לעבור כ4 בחנים ולא הצלחתי, לאחר שדיברתי עם הקבט,ממה שאני הבנתי וממה שהוא הסביר לי(אין לנו סיכום על דף),הוא זה שאני יצא לחל"ת עד אוקטובר וזהו ויסיים את ההעסקה.. הוא גם אמר שאני תופס לו תקן של מאבטח ושהוא יפלוט אותי מהיחידה. כל חודש יולי הייתי במילואים,באמצע המילואים הפקידה שלו מתקשרתי אליי ומבקשת שאחתום על טופס סיום העסקה, אמרתי לה שלא סוכם על כך,אמרה שתברר.. שבוע לאחר סיום המילואים הלכתי לרכזת כח האדם בשביל לברר מה הולך איתי(הקבט והמזכירה היו בחופש), היא אמרה לי שהם דיווחו לה שאני באי העסקה ואת זה היא דיווחה לכח האדם של הגוף שאני עובד בו, כאשר אמרתי לה שעם כל הכבוד מגיע לי לפחות לדעת ויש חוקים היא אמרה שהיא יכולה לעשות את זה חד צדדי בלעדי.. לאחר השיחה שלחתי לקבט אימייל שמפרט את מה שאני מרגיש,ואת מה שאני הבנתי מהשיחה, הוא רשם לי שהוא ישמח להיפגש איתי,שיש לי הרבה איי דיוקים ואי הבנות,רשמתי לו שעזבתי את העיר שבא נמצא העבודה ואני כרגע בתקופה בעייתית שלא אוכל להגיע אליו לשיחה ואני ישמח אם הוא יוכל להתקשר אליי ושנשוחח ונסיים את הפרשה,ושעל מה שצריך לחתום אחתום באגף כוח האדם. כבר יומיים אני מנסה לתפוס אותו ואת הפקידה שלו,שניהם כמובן מסננים אותי ולא עונים(מרגיש כמו חתול ועכבר) כרגע בעבודה שאני נמצא בה אני לא יכול לעבוד כי אני לא כשיר מבצעית, הקבט משום מה רוצה שאני יחתום על התפטרות(סיום העסקה), מה אני יכול לעשות?הבן אדם לא עונה לי,אני לא משובץ למשמרות ואני מן הסתם עובר לעבודה אחרת בגלל הדבר,חשוב לי לקבל את כל הזכויות שלי,להבנתי דובר על חלת עד אוקטובר והוא רוצה שאני יחתום על התפטרות כבר מעכשיו.. אשמח אם תוכלו לעזור לי,האם יש לי פה אופציות משפטיות?,חשוב לי לציין אני לא מחפש כסף או פיצויים,רוצה לסיים את העבודה בכבוד המגיע לי,אך אם הדבר פוגע לי בזכויות אדרוש אותם עד השקל האחרון. בתודה