ודים

הפסד מכרז - עזרה

שלום רב עבדתי בחברת אבטחה במשך 8 שנים בעיר מסויימת באופן קבוע. לאחרונה הי מכרז והחברה בה עבדתי אפילו לא ניגשה אליו כך שלמעלה הפסידה אותו. בחברה מציעים לי עבודות באזורים מרוחקים (מעל 30 ק"מ מביתי וממקום העבודה הקודם) האם כיוון שהחברה הפסידה במכרז אני זכאי לפיצויי פיטורין? האם הצעה לעבוד במקום מרוחק מעל 30 ק"מ אינו נחשב להרעת תנאים? תודה רבה לעוזרים

עו"ד אריק שלו

הפסד מכרז כלעצמו לא בהכרח מהווה עילה לתביעת הפיצויים. שינוי מקום עבודה למקום מרוחק יכול להיחשב להרעת תנאים מהותית.