המשך הארוע - מבקשת תשובתך
שלום אני מתגוררת באשדוד ועובדת דרך קבלן במפעל באזור עשרת, מזה 4 שנים.הגעתי וחזרתי לעבודה נעשית ע"י ההסעה של המפעל. היום הקבלן הודיע לי טלפונית שבסוף חודש זה הוא מפסיק לעבוד עם המפעל ויתחיל לעבוד באזור המרכז בלבד, והציע לי שאמשיך לעבוד דרכם בראשל"צ ( לא אמר באיזה היקף משרה )ואמר שבמקרה זה אצטרך להגיע לעבודה בכוחות עצמי. האם אם לא אקבל את הצעתו אני זכאית למכתב פיטורין ולפיצויי פיטורין ? לתשובתך המהירה אודה. רחל ייעוץ אישי הוסף תגובה לתיאום פגישה הוספת תגובה שם: כתובת מייל: ישוב: טלפון: נושא: תוכן הודעה: שלח מייל כשמגיעה תגובה שלח בטל RE: זכויותי בעת סיום קבלן מעסיק עו"ד אריק שלו 13/01/2013 10:51 ניכר מהודעתך כי מדובר בהרעת תנאים בגינה תוכלי לקבל פיצויי פיטורים. אם אינך מעוניינת להמשיך בעבודתך תחת תנאים אלו, ומעסיקך אינו נכון לשלם לך פיצויים. תסבי את תשומת ליבו בעסרת מכתב להרעה בתנאי עבודתך. אם הוא לא ישלם פיצויים, כדאי לפנות לייצוג משפטי, תוכלי לתאם פגישה במשרדי. עו"ד אריק שלו ייעוץ אישי הוסף תגובה לתיאום פגישה הוספת תגובה שם: כתובת מייל: ישוב: טלפון: נושא: תוכן הודעה: שלח מייל כשמגיעה תגובה שלח בטל כתובת: רח' החילזון 5 רמת גן 5252269 טלפון: 057-9427066 RE: RE: זכויותי בעת סיום קבלן מעסיק רחל 17/01/2013 20:51 היום קיבלתי מכתב רשום מהקבלן(תאריך המכתב 1/1/13 )ובו הוא מודיע לי שהנהלת המפעל החליטה על הפסקת עבודתו ביום 31/1/13. הם כותבים שהם מאד מעריכים את עבודתי ומעוניינים להמשיך להעסיק אותי באותם תנאים והם גם מוכנים לשלם עבור הנסיעות לעבודה וממנה. 2 המקומות שהם מציעים נמצאים באזור התעשייה בראשל"צ ודרושים לפחות 2 אוטובוסים כדי להגיע לשם. בנוסף הם כותבים שיש להם עוד מקומות עבודה להציע לי והם רוצים שאצור איתם קשר כדי להראות לי את המקומות. כפי שכתבתי קודם כיום יש לי הסעה למפעל וחזרה. האם במקרה שאסרב להצעתם אוכל להתפטר כדין מפוטר? אגב, האם לאחר שעבדתי יותר מתשעה חודשים במפעל דרך הקבלן הם לא היו אמורים ע"פ החוק לקלוט אותי כעובדת החברה ? רחל
לאחר תשעה חודשי עבודה אצל משתמש היו צריכים לקלוט אותך כעובדת קבועה או להעבירך למשתמש חדש. הצעותיו של המעסיק כפי שהצגת מהוות הרעת תנאים אשר אם תתפטרי בגינה תקום לך עילת תביעה לפיצויים.
שאלות נפוצות:
סיוןןןןןן
גלית כהן
גלית כהן
גלית כהן