תום

אי תשלום משכורת

שלום, עבדתי כמוכר בחנות בגדים במשך 5 חודשים, טסתי לחו"ל למשך 8 חודשים וחזרתי לעבוד באותה החנות במשך 4 חודשים נוספים. תמיד היה עיקוב במתן המשכורת, בחודש וחצי האחרונים שעבדתי לא קיבלתי משכורת כלל, הפסקתי לעבוד שם, ובמשך שלושה חודשים הבוסים מסבנים אותי ולא משלמים משכורת. עבדתי במהלך השבוע 4-5 ימים, לפעמים משמרות מעל ל8 שעות, לפי שכר שעתי. מה עליי לעשות על מנת לקבל את המגיע לי? אילו פיצויים אני יכול לבקש? אני יכול לתבוע איחורי משכורת של חודשים אחורה? אני יכול לתבוע גם שעות נוספות?

עו"ד אריק שלו

ניתן לתבוע בגין השכר שלא שולם ובגין הלנת שכר. באשר לשעות נוספות לא ניתן לדעת מהמידע שציינת האם הינך זכאי לשעות נוספות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה