ניר

נותן שרות לארגון אחר

שלום אני עצמאי ונותן שרות לארגון מסויים, נתת במשך שנה שרות בתוך החוזה חתום, אם כניסתו של מנהל חדש, לא חודש החוזה אך אני המשכתי לתת את אותו שרות במשך חצי שנה נוספת, ביום בהיר אחד אמרו לי שמצאו משהו זול יותר ושאם רוצים להפסיק את שירותיי, חשוב לציין שקבלתי מהם מכתב יפה בו הם מפרטים על העבודה המסורה שלי ושפע ברכות!! חשוב לציין שזה אירגון ממשלתי ושלא יצאו למכרז , פשוט מצאו משהו זול יותר וזו, עוד חשוב לציין כי האירגון הממשלתי הזה נמצא בתהליך של הבראה..., מה ניתן לעשות? אני כואב את העלבון , את הפגיע בפרנסה ( ביום בהיר). אשמח לרוץ עם הנושא עד שהצדק יצא!! פגעו בי פשוט מוסר וערכים זה לא הצד החזק שלהם כנראה......

עו"ד אריק שלו

לא מדובר כאן בסוגיית דיני עבודה, אלא בשאלת חוזים ולכן אני ממליץ להפנות את השאלה לפורום חוזים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה