לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מוטי חסון

פגיעה בבראותי

שלום אני עובד כ40 שנה ומעולם לא עברתי תופעה כזאת מצד מנהל ישיר, אני עובד כ20 חודש בסניף של חברה בתפקיד מנהל מקצועי המנהל הישיר שלי הוא כמעט ניהל אותי במשך כל התקופה ולא נתן לי לנהל את המחלקה שלי בצורה המקצועית, ע"י ביצוע משימות שהוא ביקש שאני יעשה ללא התחשבות אם הצוות ואני מסוגלים לבצע, נכתבו מכתבים ומיילים וכן פגישות עבודה ללא תועלת, לפני כחודש נכנסתי לגוגל בנושא התעללות פסיכולגית של מנהל בעובד ולא האמנתי שאני עובר זאת עם המנהל הישיר שמתברר שהוא עשה זאת גם למנהלים אחרים, עליי לציין שהוא מנהל "מעורך" בהנהלה וכן הוא חבר של המנכל והסמנכל. בשלושת החודשים האחרונים מצב בראותי הדרדר, לחץ הדם שלי עלה לא ישן בלילות. כאבי ראש חולשות כתבתי מכתב למטה והמצב החמיר עוד יותר,כרגע אני בחופשת מחלה,אני יודע שלבסוף אני יוזמן לשמוע ואקבל מכתב פיטורין במשחק שהתוצאות ידועות מראש. חוץ מבית דין לעבודה מה אני עושה אם הדרדרות בבריאות שלי ובמצב הנפשי שבו אני שרויי בו בקיצור מה עושים תודה מוטי

עו"ד אריק שלו

בפסיקה קיימים מקרים בהם התעללות והתעמרות בעובד ובמיוחד כאלה שהובילו להתדרדרות במצב בריאותי היוו עילה לתביעת פיצויים לאחר התפטרות. עם זאת, העניין אינו חד משמעי ויש לבחון את מכלול הנסיבות. אני ממליץ לך לפנות לייעוץ פרטני.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה