שימי

תיק

שלום. אני עובד בחברה כבר שנתיים,לפני כשבועיים היה מקרה של 50 ש"ח עודף בקופה (בסוף הום בוצע דיווח ונשלח למשרד) ביקשו ממני לעשות בדיקת פוליגרף לטענתם שגרתית שנתית שלא קורה באמת,נבדקתי היום ואני מפחד שהבדיקה וכ'ו תעלה לי בפיצויים אשמח לתשובה בהקדם והמלצה לעורך דין טוב במידת הצורך תודה.

עו"ד אריק שלו

אני מניח מדבריך כי התכוונת לכתוב חוסר בקופה ולא עודף. באשר לבדיקת פוליגרף , תנאי לשימוש בממצאי הפוליגרף בבית הדין הינו הסכמת הצדדים מראש וחתימת הנבדק על הצהרה כי ההינך מוכן להיבדק מרצונך החופשי וכי הינך מוכן כי התוצאות ישמשו כראיה משפטית.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה