לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רונה

הפרת חוזה

לאחר שני ראיונות אצל מנהלת משאבי אנוש + מנהלת חטיבה עסקית+מבחני מחשב קיבלתי תשובה חיובית מהמעסיק כי הנ"ל מעוניין להעסיק אותי. הועבר אליי חוזה לקריאה במייל ואף זומנתי ב24/6 למעסיק לחתום עליו אך לא קיבלתי העתק חתום. סוכם כי עליי להתייצב לתחילת עבודה ב1/7 בשעה 9:00 לקליטה בחברה. בשעות אחהצ קיבלתי שיחת טלפון ממנהלת משאבי אנוש כי לא הספקתי להכיר את המנהל הישיר שלי ואם אוכל להגיע שוב רק לשיחת הכרות שנעשתה ביום חמישי האחרון . יש לציין כי הפגישה הייתה לא נעימה ולא מקצועית דבר שהוביל לקבלת טלפון בשעות אחהצ ממנהלת משאבי אנוש של אותה חברה שהודיעה לי כי הדבר לא יילך ולא יוכלו להעסיק אותי בצוות הנ"ל ואותו מנהל לא מעוניין כי אצטרף לצוותו. לאחר שהסברתי לה כי אני כל השבוע ממתינה להשתלב בחברה הפסקתי לחפש עבודה שכן חתמתי על חוזה ואף הודעתי תשובה שלילית לחברה אחרת לא היה בפיה שום מסר למעט התנצלות וכי לא אוכל להתחיל לעבוד בחברה עם אותו מנהל כי זה לא יילך ביננו אני אובדת עצות שכן האם עליהם לפצות אותי? כיצד הם יכולים להחתים חוזה ואחר כך להודיע כי הם לא מעוניינים להעסיק אותי לא מדובר בהפרת חוזה? אודה על תגובתך כי אני ממש אובדת עצות

עו"ד אריק שלו

אם חתמת על חוזה העבודה, בהלט מדובר בהפרת חוזה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה