לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
mm111

עזיבת מקום עבודה לאחר לידה

שלום, עבדתי במקום כשבע וחצי שנים. בשש השנים הראשונות לא הוחתמתי על סעיף 14, בשנה וחצי האחרונות שונה תפקידי למנהלת ובעקבות כך גם הוחתמתי על סעיף 14. ילדתי וכעת אני אחרי בחל"ת(סיימתי כבר את חופשת הלידה). מאחר והחברה הצטמצמה מאד התפקיד שלי אינו קיים יותר והוצע לי תפקיד אחר פחות אטרקטיבי. הציעו לי אף את 2 המשכורות שצריכים לתת לי (חייבים הרי להחזיר אותי לחודשיים) אם לא ארצה לחזור. מספר שאלות: 1. למעט פיצויים, ימי חופשה והחודשיים הנ"ל מה עוד מגיע לי במעמד זה? 2. האם ניתן לבקש שישלמו לי את כל הפיצויים לפי המשכורת האחרונה למרות שאני חתומה על סעיף 14? 3. האם פיצויים משולמים לפי חודשים או רק שנים מלאות? תודה רבה

עו"ד אריק שלו

ראשית החברה אינה רשאית להרע את תנאי עבודתך בלא אישור של הממונה על עבודת הנשים במשרד התמ"ת, גם כאשר מדובר בשינויים ארגוניים. באשר לזכאותך בגמר חשבון, הינך זכאית לפיצויי פיטורין, לפדיון דמי חופשה ופדיון דמי הבראה שלא שולמו. אם הוחתמת על סעיף 14 רק בשנה האחרונה, פיצויי הפיטורים יחולקו לשתי תקופות וישולמו בנפרד עבור כל תקופה. 073-2505373 עו"ד אריק שלו

mm111

תודה רבה על תשובתך. לא הגבת על על סעיף 2- האם ניתן לבקש שישלמו לי את כל הפיצויים לפי המשכורת האחרונה למרות שאני חתומה על סעיף 14? שוב תודה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה