לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
סהר

הטעייה+הפרת הסכם

לכבוד עו"ד גל גורודיסקי תהליך קבלת העבודה יתבצע מעל חודש שבמהלכו דחיתי עבודות אחרות על מנת לעבוד במקום הנ"ל. לאחר כחודש לערך התקבלתי אל מקום העבודה לאחר שעברתי מבחני מיון במכון כמנהל סניף בחברת ההסעות. הגענו לשיחת סיכום ונמסר לי כי תהליך העבודה יתבצע בשלבים וכי בשלב הראשון יהיה עליי למצוא מקום, ללמוד את סידור העבודה ולארגן את כל מה שקשור באדמינצטרציה של המקום התחלתי לעבוד בתאריך 14/2/10 ובמשך כשבועיים עבדתי עם הרכב הפרטי שלי. בתאריך ה 7/4/10 הודיעו לי על הפסקת עבודה בטענה כי חלה טעות בשיחה עם העובד שהייתי אמור להיות איתו בחפיפה נאמר לי כי הם חיכו לתשובה ממנו לגבי המשך עבודתו בחברה וכי כל מה שאני הייתי היה רק גיבוי למהלך שאם הוא היה מפסיק לעבוד היה מי שמחליף אותו. בנוסף לזאת נסגרו דברים בין המעביד לבין העובד מאחורי גבי מבלי שאני יידע . גם מהמעביד לא נמסר לי כלום וגם מאותו עובד לא נמסר לי כלום על אותה החלטה. בנוסף לזאת מכתב הפיטורין הגיע אליי לא באותו היום אלא רק אחרי שהתקשרתי אל החברה מס' פעמים וביקשתי לשלוח אליי את המכתב המכתב נשלח אליי בתאריך 26/4/10 בפקס ועל הכותרת היה התאריך המקורי של הפיטורין בנוסף לזאת המשכורת של אותו חודש הופקדה באיחור של שבוע לערך בטענה כי עליי להחזיר קלסר עבודה בשיחה עם הפקידה נמסר לי כי קיבלה הוראה מהמנכ"ל לא לשלם לי משכורת עד אשר יוחזר הקלסר . במהלך שיחת הסיכום נאמרו דברים בע"פ ביני לבין המעסיק אשר בפועל לא כובדו על ידו שאלתי היא כזאת האם אני יכול לתבוע את אותו בעל חברה בבית משפט לתביעות קטנות או שעליי לגשת עם התביעה לבימ"ש לעבודה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה