רווית

פירוק חברה תביעות עובדים

שלום רב, חברה בה עבדתי במשך תקופה ארוכה התפרקה וניתן צו לפירוק החברה. הגשתי טפסים לפיצויי פיטורין וזכויות סוציאליות לפי הטפסים של ביטוח לאומי למנהל המיוחד וזה אישר את התביעה והגיש אותה לביטוח הלאומי. שאלתי היא תוך כמה זמן בדרך כלל מקבלים את הכסף מרגע האישור של המנהל המיוחד והגשת הטפסים על ידו לביטוח הלאומי? תודה

עו"ד אריק שלו

העניין תלוי במהירות עבודתו של המפרק או הנאמן שממונה, לרוב זה לוקח מספר חודשים. 073-2505373