דינה חינקיס

עבודה כעצמאית מול המתנ"ס העירוני

אני מפעילת חוג הקשורה להסכם של נותנת שירותים (קבלנית) למתנ"ס העירוני. אני עובדת שנים רבות כעוסק מורשה ומקבלת את שכרי כנגד חשבונית מס. השנה החליט הארגון להוריד את אחוזי התשלום שנתנו לי שנים רבות. האם זה נחשב להרעת תנאי העבודה? האם מותר למתנ"ס להוריד את אחוזי התשלום באופן שרירותי? אודה על תשובה תודה דינה

עו"ד אריק שלו

מכיוון שאינך עובדת, אלא עצמאית נותנת שירותים, אין מדובר ביחסי עובד מעביד ולכן הדינים החלים הינם דיני החוזים. לכן יש לבחון האם המתנ"ס פועל באופן המנוגד להסכם ההתקשרות ביניכם. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה