עידן

חוקיות של כתב מינוי מול חוזה אישי

שלום רב. עבדתי בחוזה עבודה אישי. קיבלתי כתב מינוי עקב התקדמות לתפקיד אחר לגמרי. בכתב מינוי מפורטים תנאי העסקה. לא מצאתי משהו בו שפוגע לי בחוזה התחלתי. בארגון שלי לא משנים חוזים התחלתיים אלה מוסיפים נספחים לחוזים. 1. האם תוקף כתב מינוי הוא כמו חוזה אישי? 2. במקרה ויושג הסכם קיבוצי בארגון שלי האם זה יכול לבטל לי את כתב מינוי? תודה מראש

עו"ד אריק שלו

בנסיבות מסויימות כתב המינוי יכול להתפרש כהבטחה מנהלית חוזית, אולם יש לבחון את נוסח כתב המינוי ואת משך המינוי המצויין בו. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה