אורן

נזק שיכול להגרם לחברה עקב תביעה...

היי....2 שאלות בבקשה. עבדתי במקום במשך 32 חודשים,6 ימי בשבוע משמרות לילה של 10 שעות מ 21 בערב עד 7 בבוקר ושבתות מ 23-7, אם הבנתי נכון זה לא חוקי,נכון? -מה גודל הנזק שיכול להגרם לחברה כשאני מגיש תביעה נגדם ואז בית דין מגלה שכך כמו שתיארתי העסיקו אותי? תודה רבה לעוזרים

עו"ד אריק שלו

מספר שעות העבודה במשמרות הלילה הינו חוקי אולם הינך זכאי לשעות נוספות. באשר לשעות השבת, עבדת מעבר למותר ומדובר בעבירה מנהלית אשר בגינה ניתן להגיש תלונה בתמ"ת. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה