מאיה

סעיף 14

שלום, אני מועסקת במקום כ-7.5 שנים, לפני שנתיים הפכתי למנהלת ולכן הוחתמתי על הסכם חדש כולל סעיף 14. לפי כן לא הייתי חתומה על סעיף זה. שאלתי היא במידה ואתפטר האם אקבל פיצויים גם על התקופה בה לא הייתי חתומה על סעיף 14? תודה

עו"ד אריק שלו

בוודאי, הפיצויים יחולקו לשתי תקופות, הראשונה לפי חישוב רגיל לפיצויי פיטורים בתום התקופה, כלומר ערב חתימתך על סעיף 14, והשניה לפי סעיף 14, קרי הסכום שהצטבר בשנתיים אלו בקרן. 073-2505372

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה