נאדר

פיצוי הלנת שכר לאחר דיון מהיר

קיבלתי פסק דין ע"י נשיאת בית דין לעבודה שישולם לי שכר עבודה על סך 10000 ש"ח בצירוף פיצויי הלנת שכר עד יום הפרעון שלא חושבו זה היה דיון מהיר ללא נוכחותי או הצד השני שלא הגיש כתב הגנה א- מה אני אמור לעשות עם הפסק דין הזה ! ב- איך לחשב פיצויי הלנת שכר ומי יחשב ואיך אדרוש אותם - אין לי סכום ג- החברה שנפסק נגדה הפסק דין נמצאת בקשיים כלכליים מודה לך

עו"ד אריק שלו

איני מכיר את הנסיבות ולכן לא אוכל לייעץ לך כיצד לחשב את פיצויי ההלנה. גם אם החברה בקשיים ניתן לממש פסק דין בדרכים שונים, בין היתר הוצאה לפועל. 073-2505372

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה