יבגני

שעות לילה לפקיד לובי

שלום, אני עבדתי שנתיים וחצי בבניין מגורים, התחילו לשלם לי 125% בלילות רק החל מאפריל של השנה. האם המעסיק היה אמור לשלם לי ככה גם לפני? המעסיק הוא ועד הבית ולא כח אדם. תודה רבה.

עו"ד אריק שלו

לא חלה חובה לשלם שכר גבוה יותר בעבור עבודה לילה, עם זאת, אורך יום עבודה למשמרת שמתרחשת בלילה יהיה שעה אחת פחות מזו שמתרחשת ביום. לאחר מכן ישולמו שעות נוספות. כלומר אם הינך עובד 8 שעות ביום בדרך כלל, בלילה המשמרת תהיה באורך 7 שעות ולאחר מכן ישולם לך שכר של שעות נוספות. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה