יבגני

דמי אבטלה במיקרה של פיטורים מעבודה אחת

שלום, התחלתי לעבוד בעבודה אחת ביוני 2011. אחרי זה התחלתי לעבוד בעבודה השניה ביוני 2012 ועשיתי תאום מס. ב-30/09/2013 פיטרו אותי מעבודה הראשונה. 1) האם אני יכול לקבל דמי אבטלה רק מעבודה ראשונה (העיקרית בתאום מס)? כלומר להמשיך לעבוד בעבודה השניה. 2) האם אני מתפטר מעבודה השניה אני אקבל דמי אבטלה משני המקומות? או שצריכים לפטר אותי בשביל זה? תודה רבה!

עו"ד אריק שלו

בנסיבות מסויימות ניתן לקבל דמי אבטלה חלקיים. מוטב להפנות שאלה זו למוקד הביטוח הלאומי. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה