שלמה

סוציאליות אחרי גיל 67

אני בן 67 + והמעסיק הפסיק להעביר עבורי סוציאליות. האם קים חוק או צו הרחבה המחיב אותו להפרשות אלה .(אני מועסק במשרה מלאה) בתודה שלמה

עו"ד אריק שלו

בכל מקרה הינך זכאי לכל הזכויות הסוציאליות, ישנם הסכמים קיבוציים וצוו הרחבה הקובעים אפילו שיפור בחלק מהזכויות הסוציאליות עם הגעה לגיל פרישה. באשר לפנסיה, צו הפנסיה קובע כי יש להמשיך להפריש לביטוח פנסיוני לעובד שעבר את גיל הפרישה וממשיך לעבוד. משרדי עומד לרשותך בעניין זה. 073-2505373

שלמה

האם תוכל להעביר לי קובץ ובו צו ההרחבה או התקנות שאוכל להציג למעסיק בתודה שלמה

עו"ד אריק שלו

את צו ההרחבה המלא ניתן למצוא באתר של התמ"ת. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה