חן

אי תשלום עמלות בטענה לגזל בעבודה

שלום רב, המעסיק מסרב לשלם לי עמלות על מכירות שביצעתי עוד ב 2011 בגלל שהוא טוען שעשיתי גזל בעבודה ולכאורה עשיתי דברים למטרות פרטיות בזמן עבודה. הם נכנסו למייל שלי והוציא הודעות ששלחתי בנושאים אחרים, האם מותר להם לא לשלם או לעשות ניכוי מהמשכורת עקב משהו שהם מגדירים כגזל, ולא ניתן להוכיח כמה זמן בפועל התעסקתי בעיסוקים שלא קשורים לעבודה. אשמח לשמוע מכם, המון תודות, חן.

עו"ד אריק שלו

לא ניתן לנכות משכרו של עובד ניכוי שאינו ניכוי חובה בלא אישורו. משרדי עומד לרשותך בעניין זה. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה