סער אהרוני

יחסי מעביד- עובד - מספר כשלים ?

שלום רב, שמי סער נכנסתי לפני כחודש למקום עבודה שניראה לכאורה יוקרתי ועם פאסון ,אך ככל שהימים עברו התבהר לי המצב ונתגלו מספר דברים שערערו את בטחוני . המנהל הישיר שלי הגדיר את עצמו סמנכ"ל מכירות ,דוגל בשיטת ה " אני קובע" ו" אין מקום להשגות על שיטות העבודה שלי " " והדרך שלי היא הנכונה " ,מאוד הקשתה עלי חוסר הגמישות המחשבתית שלו, שזה בסדר כי הוא המנהל והוא מתווה את הדרך ,אך ניהול אנשים זה משהו אחד ולנסות לשנות את האופי ואת דרך החיים של העובדים זה משהו שונה לגמרי . דרך החינוך שלו כללה ביטויי אלימות מילולית : א. לפני שאני עובר לאלימות...אז.. ב. אתה לא איש מכירות ג. אתה בכיתה ב' ד. אתה מבולבל ה. אתה חי בסרט ו. מה אתה מזיין לי את השכל עם השטויות שלך ז. לאחר שיחה קשה על שימוש בקובץ אקסל לניהול ומעקב לקוחות : בטון מזלזל - אתה ! סער הטכנאי מחשבים הדגול והמהולל לא יכול לבנות עוד עמודה ב EXCEL ? ( וברור שאני יכול ) אלו הם הביטויים היותר רכים שלו ,עולם המושגים שלו רחב יותר,ומתבסס על העובדה ש" הוא תמיד צודק " תפקדתי כאיש מכירות המתאם פגישות לאותו סמנכ"ל מכירות ,למדתי את החומר הנלמד דיי מהר ותאמתי בממוצע 5-6 פגישות ליום . מהן נסגרו מכירות מדי פעם - מה שהיה כבונוס מבחינתנו מכיוון שתקופת החודש הראשון היא למידה נטו ולא מכירה היא המטרה . במשך שבועיים של עבודה התפטרו 3 אנשי צוות מצוות המכירות ונשארתי רק אני - בגלל יחסי עבודה ואווירה לא נעימה ואגרסיבית . נוצר מצב של אנטי של הסמנכ"ל ושל " ראש הצוות " ( כשהצוות הוא אני ) כנגדי כשביקשתי לקבל חוזה חתום וכששאלתי למי מעבירים דיווחי שעות. נוצר מצב שניראה כאילו המעביד שלי מנסה לגרום בכח לפיטורי - מסיבותיו שלו. לסיכום : האם ניתן לתבוע פיצויים עבור ההתעמרות ודרבון להתפטרות לא קיבלתי טופס שמפרט על תנאי העבודה - יש אפשרות לתבוע ? בברכה סער

עו"ד אריק שלו

מכיוון שהינך עובד חודש בלבד, אינך זכאי לפיצויי פיטורים, גם אם מדובר בהתפטרות בדין מפוטר. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה