מור

התפטרות

היי.. אני עובדת בחברה גדולה מזה 4 שנים ואני אאלץ להתפטר עקב כך שאני מתחילה ללמוד... אני לא יודעת אם יש נוהג בחברה של מתן פיצויים עקב התפטרות. אך קראתי לאחרונה שיצא תקדים שגם אם מתפטרים מגיע לעובד פיצויים... איך אפשר לברר על זה לעומק אם מגיע לי פיצויים.?

עו"ד אריק שלו

במידה והינך חתומה על סעיף 14 לחוק פיצויי פיטורים תהיי זכאית לפיצויים גם אם תתפטרי. 073-2505373

אשכנזי בריג׳יט

שלום אני עובדת כ34 שנים כאחות בבית אבות האם אני יכולה להתפטר ולקבל פיצויים? מה זה סעיף 14 לחוק פיצויים? לפני 34 שנים לא החתימו אותי על טופס כזה אשמח לקבל תשובה על כך

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה