טל לוין

התפטרות-חובת הודעה מוקדמת

שלום רב, התחלתי לעבוד במקום עבודתי הנוכחי במאי השנה, ואני מעוניינת לעזוב בהקדם האפשרי. בתקווה שאמצא עבודה חדשה בחודש חודשיים הבאים, כמה ימי הודעה מראש אני מחויבת לתת? 6 עבור ששת החודשים הראשונים ויומיים וחצי עבור כל חודש נוסף, או יומיים וחצי עבור כל חודש, החל ממאי? סליחה על שאני מקשה, אך אודה לכם באם תוכלו לנקוב במספר סופי של ימי הודעה מראש עבור 8 חודשי עבודה ועבור 9 חודשי עבודה-לשון החוק לא ברורה לי, אני מעוניינת לספק למעביד זה את המינימום ההכרחי, ואיני מעוניינת לטעות. בתודה, טל

עו"ד אריק שלו

אם את עובדת במשכורת, מתחילת החודש השביעי לעבודתך ועד לתום השנה הראשונה לעבודתך תהיי זכאית להודעה מוקדמת של שישה ימים ועוד יומיים וחצי על כל חודש עבודה נוסף. 073-2505373

טל לוין

תודה רבה!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה