הדס

פירוק עמותת הורים בבית ספר

שלום,שמי הדס ואני אמא לילדה בבית ספר יסודי בתל אביב. בבית הספר קיימת עמותת הורים וכל פעילות אחר הצהריים :חוגים וצהרון מופעלות ומנוהלות על ידי העמותה (על מפעילים חיצוניים שעובדים בחוזים עם העמותה). הרווחים נכנסים לקופת בית הספר ויוצאים בהתאם ליוזמות חיוכיות המוחלטות על ידי ועד הורי העמותה. איינו מענוינים בקיום העמותה בבית ספרנו יותר. שאלתי : כיצד ניתן לסגור עמותת הורים? מהו ההליך שצריך לעשות? חשוב לציין כי לא כל ההורים מעונינים בכך. אני יודעת שההליך אינו פשוט,אך האם הוא אפשרי ?מהם הצעדים שצריך לנקוט ? מאיפה להתחיל ? חשוב לציין כי יש את תמיכת מנהלת בית הספר בצעד זה. תודה, הדס

עו"ד אריק שלו

אלא אם העמותה מעסיקה עובדים או מקיימת הסכמים עם עובדים, אין מדובר בסוגיה שבדיני עבודה ומומלץ להפנות שאלה זו לעו"ד העוסק בהקמה ופירוק של עמותות. . 073-2505373