ירון

הכללת מרכיבי שכר בשכר שעתי

בהסכם עבודה שערכנו עם מטפלת העובדת בשכר שעתי, כללנו סעיף בהסכם כדלקמן: "שכר השעה כולל בתוכו את כל מרכיבי השכר ובכלל זה דמי בראה, ימי חופשה, ימי מחלה, פיצויי סיום העסקה." לציין כי שכר השעה הינו 40 ש"ח כפי שסוכם בין הצדדים. האם הסעיף בהסכם חוקי? תודה על הסיוע.

עו"ד אריק שלו

לא ניתן ליצור שכר גלובלי הכולל בו את כל הזכויות יש לפרט אותן. כמו כן עליך לוודא כי שכר הבסיס ללא דמי חופשה הבראה, מחלה, פיצויים ועוד מגיע לשכר המינימום. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה