עומר

הלנת שכר

שלום רב , רצית לשאול מהו הדין ומה ניתן לעשות במקרה הבא : ע"פ החוזה ודברי המעסיק שלי הייתי אמור להעביר פעמיים בשבוע חוג בין שעתיים . במשך כחודש הגעתי והדרכתי את השעה הראשונה אך עקב העדר תלמידים בשעה השנייה נאלצתי להמתין בכול פעם כחצי שעה עד לקבל אישור מהמעסיק לעזוב את מקום החוג . כעת בעת זמן התשלום החודשי גיליתי כי המעסיק מסרב לשלם עבור השעות אותן לא הדרכתי בפועל אך נכחתי במקום בהמתנה לתלמידים (כמובן שדיווחתי למעסיק). החלטתי שאני לא מחזיר למעסיק את הציוד אשר קיבלתי ממנו לשם העברת החוג עד קבלת התשלום . בתגובה איים המעסיק להגיש כנגדי תביעה במשטרה .אודה לחוות דעתכם .

עו"ד אריק שלו

לא תוכל להחזיק בציוד כערובה, אולם תוכל להגיש תביעה כנגד המעסיק בבית הדין לעבודה. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה