רועי

שיבוץ מחדש והורדת שכר לילה

שלום רב, שמי רועי ואני עובד בחברת אבטחה מזה 6 שנים. לפני כחודש וחצי הועברתי לשיבוץ מחדש בחברה לאחר שביצעתי עבירת משמעת במקום עבודתי. ההחלטה התקבלה לאחר שבמשך תקופה ארוכה קיימת מתיחות ביני לבין האחראי עליי מטעם מקום העבודה, לאחר שמתחתי בפניו ביקורת על אופן קבלת ההחלטות שלו במקום העבודה. בחברה הציעו לי שני מקומות חלופיים, שבאף אחד מהם אין תשלום נוסף על שכר לילה, וכן על שעות כמו בוקר וסופ"ש לפני ואחרי השבת (כמו במקום ממנו הועברתי). בנוסף, תנאי העבודה צפויים להיות קשים יותר (שעות רבות יותר של קבלת קהל, עמידה ופטרולים, וכד'). האם יש לי הצדקה לטעון שנגרמה לי הרעה בתנאים? בתודה מראש, רועי

עו"ד אריק שלו

על פניו נראה כי ניתן לטעון כי מדובר בהרעה בתנאים אשר ניתן יהיה להתפטר בגינה בדין מפוטר,עם זאת, יש לבחון את מכלול הנסיבות. משרדי עומד לרשותך בעניין זה. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה