מיכאל

מסרב לשלם שכר על "התלמדות"

היי, התחלתי לעבוד במקום מסויים לא אפרט את שמו, בכל מקרה המנהל אמר לי להגיע ביום ו בשעה 11 להתלמדות ל 4 שעות שהוא אמר אתה תקבל כסף, הגעתי למדתי ,עבדתי. הוא קרא לי לעבוד ב יום ש מ 2 עד 8 ששם גם למדתי ועבדתי, לא ישבתי לא נחתי, בקושי זמן לסיגריה פעם בכמה שעות היה לי. וגם קיבלתי דוח חניה(מקום מאד עמוס) אך את זה לא אכליל, בכל מקרה, לא הסתדר לי להמשיך עקב סיבות אישיות ומשפחתיות, הודעתי על כך למנהל תוך כדי שאני מבקש סליחה, הוא אמר משפחה קודם לכל , אמרתי לו "תודה על ההבנה ושוב, מצטער. היום אני מוודא ע"י שליחת SMS שאני יקבל שכר על היומיים הללו , ואני מקבל תשובה שלילית" הוא ענה לי, :" מה כל אחד שרוצה לעבוד יום יומיים יקבל כסף מה זה שוק? , כל אחד שמגרבץ כמה שעות יקבל כסף? רק אם היית ממשיך לעבוד היית מקבל שכר על היומיים האלו. האם יומיים שבזבזתי את זמני ועבדתי קשה ירדו לטמיון? אשמח לקבל הכוונה תודה, מיכאל.

עו"ד אריק שלו

על המעסיק לשלם לך שכר מינימום לפחות בגין ההתלמדות. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה