ירון סער

מעביד שרוצה להעביר משכורת ב 15 לחודש

בוקר טוב, אני עובד במוקד מכירות חדש של סוכנות ביטוח. המשכורת הראשונה אמורה להכנס בחודש הבא . נודע לנו - בדרך אגב ממש,שהמעביד מעביר את המשכורת ב 15 לחודש ועוד בצ'ק עם קרוס שדורש הפקדה לבנק. משנת 2001- זמן שחרורי מהשירות הצבאי לא נתקלתי במעביד שמעוניין לשלם ב 15 לחודש ,מכיוון שזה לא חוקי . הבהרתי לו את החשיבות- שיש לי דמי שכירותת ב10 לחודש ויש לי צ'קים ב 10 לחודש והוראות קבע ב 10 לחודש,אני לא מתכוון לשנות את כל סדר עולמי בגלל המעביד. ומה גם שזה לא חוקי.

עו"ד אריק שלו

כפי שציינת לא ניתן לשלם שכר ב- 15 לחודש, משום שמדובר בהלנת שכר. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה