משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

שאלה

דן
דן שלם

נפסלתי עקב בעיה רפואית -במכתב הראשון - לפי המסקנות הרפואיות בכוונתנו לסיים את עבודתך-- בשיחת טלפון נמסר לי שזה בטיפול בכוח אדם לגבי סיכום סופי ונראה כמה יתנו ימים 14או 30 --- הגיע לידי מכתב סיום העסקה הסופי שנכתב ב 4 לחודש שאני מסיים ב 31 (עד כאן זמן סביר 28 יום ) המכתב הגיע לידי ב 28 לאותו חודש ( 3 ימים לפני סיום ) כך שנתפסתי בהפתעה ללא זמן התארגנות שאלה 1 אם המכתב הראשון זה הודעה מוקדמת למרות שאני לא יכול לדעת מתי הסיום כי אין תאריך ורק כוונה ( זמן טיפול ) שאלה 2 המכתב השני הסופי זה הודעה מוקדמת ?או סיום סופי , או בגלל שהמכתב הגיע לידי רק ב 28 לחודש ( 3 ימים לפני סיום ) אני יכול לבקש הארכה עד חודש כי המכתב לא הגיע לי בזמן ולא נתן לי זמן להתארגן ?

RE:
עו&
עו"ד אריק שלו

אין מספיק נתונים על מנת להשיב לשאלתך בצורה מושכלת. כמה זמן הינך עובד? היכן אתה עובד? מה סוכם בחוזה בעניין הודעה מוקדמת? 073-2505373