משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

שעות נוספות

צבי
צביקה

שלום רב פניתי אליך בפורום ושאלתי כיצד מחושבים שעות נוספות? אם אני אני עובד 3 פעמים בשבוע משמרת ביום חול של 16 שעות ומשמרת ביום שישי של 19 שעות ומשמרת ביום שבת של 20 שעות קראתי לפי מה שכתבת שמעבר ל- 8 שעות זה שעות נוספות אבל מה קורה ביום שישי ויום שבת? אני מתחיל ביום שישי בבוקר ומסיים ביום שישי בלילה ביום שבת אני מתחיל בבוקר ומסיים יום למחרת בלילה \ ענית לי לגבי שבוע עבודה של 6 פעמים בשבוע ועבודה של 8 שעות אבל השאלה היא איך אני מקבל שעות נוספות אם אני עובד 3 פעמים בשבוע ולא 6? אודה על תשובה

RE:
עו&
עו"ד אריק שלו

השעות הנוספות שלך מחושבות באופן ויומי קודם כל ולאחר מכן באופן שבועי, כלומר אתה עובד יותר מ - 8 שעות ביום (לא כולל הפסקה) (במידה ומקום עבודתך פועל 6 ימים בשבוע), השעות הנוספות שלך יתחילו משלב זה גם אם לא עבדת 43 שעות שבועיות. 073-2505373

RE:
שרו
שרון

המשך לתגובה ממך