פיטורין לאחר שימוע
עבדתי בחברה קרוב ל-3 שנים וב-12/1/14 היו לי ויכוחים עם סמנכ"ל משאבי אנוש ולאור זאת נקראתי לשימוע כבר ב-16/1/14 כשכבר בשימוע היא נתנה לי להבין שאני מפוטרת. ויותר מזה ב-15/1/14 הגיעה בחורה לראיון עבודה וכבר באותו רגע הרגשתי שמשהו קורה. ב-19/1/14 בשעה 16:40 מנכ"לית משאבי אנוש קראה לי ונתנה לי 2 מעטפות 1 לגבי הפיטורין והמעטפה השניה השימוע שהיה לי עם הסמנכ"לית למשאבי אנוש. האם השימוע לא היה צריך להיות בנוכחות המנכ"לית או המנכ"ל לפחות 2 אנשים? עליי לציין שאני הייתי עובדת מאוד לויאלית לחברה, נתתי את כל נשמתי בעבודה כל מה שהוטל עליי עשיתי במסירות נפש, אחריות, יושר אמינות במאה אחוז. ובבת אחת הכל נמחק בלי להיפרד אפילו עם חווד שתקנה לי פתחון לעתיד. לא יכול להיות שלאחר שימוע ככה מעזיבים עובד??? אני לא גנבתי ולא התנהגתי באלימות והתנהלתי על פי נוהלי האתיקה של החברה. אבקש את עזרתכם כיצד עליי להתנהל מאחר והפיטורין האלה גרמו לי לעוגמת נפש ולאי שקט בפרט שאני יודעת מה הייתי שווה בעבודה הזאת. מחכה לתגובתכם, בתודה מראש גלית - מס' הנייד שלי 050-3307243
גלית שלום, ניכר מדבריך כי נפלו פגמים בהליך ניהול השימוע. אחד מנציגי המשרד יצור עמך קשר בהקדם, כמו כן, הינך מוזמנת ליצור קשר עם משרדי לייעוץ נוסף בטלפון 073-2505373