משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

תביעת פיצויים

מור
מורן

שלום, אני עבדתי במשך שנתיים באחד משני הבנקים הגדולים בארץ, לא חתמתי על סעיף 14 בחוזה במהלך השנתיים קיבלתי פידבקים חיוביים מאוד ועל כך יש לי אסמכתאות, לאחר כשנתיים התפטרתי וביקשתי את הפיצויים מתוך צורך מהותי לכספים ומתוך התרומה הרבה שלי לארגון וכמובן נעניתי בשלילה. קראתי כתבה שלפני מספר חודשים התפרסמה פסיקה של המחוזי שאומרת בגדול שהפיצויים שייכים לעובד ללא קשר אם התפטר/ פוטר אני יודעת שבתי המשפט לעינייני עבודה מוטים לטובת העובד האם יש לי יסוד להגיש תביעה? במידה וכן באיזה קו/ טיעון לבחור?

RE:
ארי
עו"ד אריק שלו

ניתן לבדוק מול חברת הביטוח שהפנסיה שלך מנוהלת אם המעסיק הפריש לך רכיב לטובת פיצויי פיטורים, במידה והוא אכן הפריש אתה זכאי לקבלת כספים אלו. עו"ד אריק שלו arik.shalev@law-shalev.co.il ייעוץ אישי- .073-2505384