תמונות מווקיפדיה
ראיתי שלכל תמונה יש את התנאים להצגתה. לדוגמה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%92%D7%93%D7%9C%D7%99_%D7%A2%D7%96%D7…9C%D7%99#mediaviewer/%D7%A7%D7%95%D7%91%D7%A5:Azrieli_Towers_Sept.2007.JPG אני גם צריך להקטין את התמונה. השאלות שלי, לאור הצורך בלהקטין את התמונה, איך אמור להיראות הקישור לתמונה בנושא הקרדיט. שאלה שניה, האם אני יכול לרכז במקום אחד את כל הקרדיטים ולא להציג לינק ליד כל תמונה. תודה
משה שלום, איננני יכולה להיכנס לקישור שצרפת. הקטנת התמונה ואי ציון שם לצד התמונה, עלולות להיחשב כפגיעה בזכות המוסרית של היוצר לפי סעיף 46 לחוק זכות יוצרים, התשס"ח- 2007: "זכות מוסרית ביחס ליצירה היא זכות היוצר – (1) כי שמו ייקרא על יצירתו בהיקף ובמידה הראויים בנסיבות העניין; (2) כי לא יוטל פגם ביצירתו ולא ייעשה בה סילוף או שינוי צורה אחר, וכן כי לא תיעשה פעולה פוגענית ביחס לאותה יצירה, והכל אם יש באילו מהם כדי לפגוע בכבודו או בשמו של היוצר." מעבר לכך, השימוש בתמונה צריך להיעשות בהתאם לתנאי השימוש בה. בברכה. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.