עינב

זכויות יוצרים על דמות מהטלויזיה

שלום יש לי רעיון שמבוסס על דמות מהטלויזיה, בניתי בובה שקשורה לדמות מסויימת אם אני מגיעה אליהם עם הרעיון , האם אני יכולה להציע להם את הרעיון ובמידה ויאהבו את הבובה יוכלו להרויח ממנה הרבה כסף ואני אוכל לבקש על זה את האחוז שלי כי אני הגעתי עם הרעיון מצד שני הזכויות של הבובה היא שלהם, אז יש סיכוי שהם יבואו ויגידו לי את רוצה לעשות את הבובה, תשלמי לנו על הזכויות יוצרים ולכי תמכרי.... הם כבר עשו בובה בעבר אז אני בטוחה שיש להם את הידע לייצר בכמויות... מה מומלץ לעשות במצב כזה?

עו"ד מיכל לוצאטו

עינב שלום, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי על מנת לבחון את יצירתך בכדי לגבש את ההמלצות המתאימות. בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים