מנחם זסלבסקי

תוכניות מוקלטות בשידור הציבורי

באתר האינטרנט של תאגיד השידור הציבורי נכללות הקלטות של תוכניות מלל ומוזיקה. ניתן להאזין להקלטות רק חודש לאחר ביצוען. התאגיד טוען שההגלה של החודש היא על-פי דין. האמנם כך ואם כן, מהי האסמכתא ?

עו"ד מיכל לוצאטו

מנחם שלום, תאגיד השידור הישראלי הוא תאגיד סטטוטורי, כלומר, תאגיד שהוקם על פי חוק. מבחינה של חוק השידור הציבורי הישראלי, לא נראה כי קיימת הוראה המגבילה את שידור התכנים באינטרנט לאחר חודש מיום השידור. בכל מקרה, מבדיקה שערכתי, נראה כי התכנים שבאתר התאגיד מועלים בסמוך למועד שידורם. במידה ותרצה לקבל מידע נוסף אני ממליצה שתפנה לתאגיד עצמו על מנת לברר על בסיס מה התבצעה קביעה זו. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים