דריה

קישור לקטע וידאו המוצג באתר

אם משתמשים בקישור של קטע וידאו כלשהו מאתר יוטיוב על מנת להציג מוצר מסוים בצורה טובה יותר באתר- האם זה נחשב להפרה של זכויות יוצרים?(אין שימוש של הורדת קטע הוידאו והעתקתו)

עו"ד מיכל לוצאטו

שלום דריה, יש לבחון את השימוש בקטע הוידאו בהתייחס לשימוש הספציפי, על כן אין באפשרותי להעניק תשובה כללית שכן זה תלוי באופי השימוש. את מוזמנת לפרט קצת יותר במה מדובר ואז אולי אוכל להשיב באופן ספציפי. בברכה, * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

דריה

שאלה

עו"ד מיכל לוצאטו

שלום דריה, בתגובתך מופיעה רק המילה "שאלה". אשמח שתפרטי למה התכוונת על מנת שאוכל לסייע. בברכה, * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים