טל

זכויות יוצרים - בסרט הכולל מוזיקה המוגנת כיצירה מוזיקלית - האם ולמי אמורים לשלם עבור המוסיקה שבסרט, ועל מי מוטלת החובה - האם על המקרין או על יוצר הסרט

למי

עו"ד מיכל לוצאטו

טל שלום, התנצלותי על העיכוב בתשובה אשר נבע מתקלה טכנית באתר. על יוצר הסרט/בעל הזכויות של הסרט לדאוג להסדרת הזכויות מול כלל היוצרים השותפים ליצירה הסופית. על המקרין לדאוג לרכישת זכויות שימוש כדין בסרט (מבעל הזכויות ביצירה בכללותה) על מנת להקרינו. בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים